Parkeren Keulen-Bonn Airport

De grootste directe aanbieder van Duitsland

i
i
 • Amsterdam (Schiphol) (luchthaven AMS)
  Amsterdam (Schiphol)
  (luchthaven AMS)
 • Berlin Brandenburg (luchthaven BER)
  Berlin Brandenburg
  (luchthaven BER)
 • Bremen (luchthaven BRE)
  Bremen
  (luchthaven BRE)
 • Dortmund (luchthaven DTM)
  Dortmund
  (luchthaven DTM)
 • Düsseldorf (luchthaven DUS)
  Düsseldorf
  (luchthaven DUS)
 • Frankfurt am Main (luchthaven FRA)
  Frankfurt am Main
  (luchthaven FRA)
 • Frankfurt-Hahn (luchthaven HHN)
  Frankfurt-Hahn
  (luchthaven HHN)
 • Hamburg (luchthaven HAM)
  Hamburg
  (luchthaven HAM)
 • Hannover (luchthaven HAJ)
  Hannover
  (luchthaven HAJ)
 • Köln-Bonn (luchthaven CGN)
  Köln-Bonn
  (luchthaven CGN)
 • Leipzig (luchthaven LEJ)
  Leipzig
  (luchthaven LEJ)
 • München (luchthaven MUC)
  München
  (luchthaven MUC)
 • Nürnberg (luchthaven NUE)
  Nürnberg
  (luchthaven NUE)
 • Poznań Ławica (luchthaven POZ)
  Poznań Ławica
  (luchthaven POZ)
 • Rotterdam (luchthaven RTM)
  Rotterdam
  (luchthaven RTM)
 • Straßburg (luchthaven SXB)
  Straßburg
  (luchthaven SXB)
 • Stuttgart (luchthaven STR)
  Stuttgart
  (luchthaven STR)
 • Warszawa Modlin (luchthaven WMI)
  Warszawa Modlin
  (luchthaven WMI)
 • Warszawa Okęcie - Chopina (luchthaven WAW)
  Warszawa Okęcie - Chopina
  (luchthaven WAW)
 • Zürich (luchthaven ZRH)
  Zürich
  (luchthaven ZRH)
 • Alle landen
 • Duitsland
 • Zwitserland
 • Nederland
 • Frankrijk
 • Polen

Parken am Flughafen Keulen-Bonn

 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
 • Duitslands grootste directe verwerker
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sleuteloverdracht

Aanbiedingen met of zonder levering van voertuigsleutels

Shuttle inbegrepen

De transfer brengt je naar de luchthaven en terug.

2-10 minuten naar de luchthaven

Zeer korte overstaptijden

Gratis annuleren

Annuleer je boeking gratis tot 24 uur voor aankomst

Reserveer nu een parkeerplaats en bespaar

drive&park® helpt reizigers bij het vinden van parkeerplaatsen op luchthavens. Parkeer veilig en voordelig op Keulen-Bonn Airport (CGN). Wij zorgen voor een ongecompliceerde en stressvrije start van je reis. Vakantiegangers en zakenreizigers profiteren van onze shuttleservice, korte transfertijden en de eenvoudige en veilige optie om uw parkeerplaats op de luchthaven online te reserveren.

Registreer vandaag

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan en profiteer van onze kortingsacties en nog veel meer. 

drive&park® klantenservice

Ons competente supportteam is telefonisch en per e-mail bereikbaar om je te allen tijde te helpen met vragen, problemen of technische problemen. 

Shuttle-Parkeren

Shuttle parkeren is een kosteneffectieve parkeeroptie waarbij je je auto parkeert op een parkeerplaats op enige afstand van je bestemming, meestal een luchthaven. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een shuttlebus u rechtstreeks naar uw terminal. Bij terugkomst brengt een shuttlebus je weer terug naar de parkeerplaats. Deze service is ideaal voor reizigers die geld willen besparen en wat extra tijd hebben.

Valet-Parkeren

Bij valet parking rijd je rechtstreeks naar de ingang van je bestemming, meestal een luchthaven of hotel, en geef je je auto aan een speciaal opgeleide valet-medewerker (de "valet"). De valet zorgt ervoor dat je auto veilig wordt geparkeerd in een nabijgelegen parkeergarage. Bij terugkomst brengt de valet je auto terug naar de afgesproken locatie, zodat je je reis meteen kunt voortzetten. Deze service biedt een handige en tijdbesparende optie voor reizigers.

Park, Sleep & Fly

Deze aanbieding is een combinatie van overnachten en parkeren, die vaak wordt aangeboden door hotels in de buurt van luchthavens. Je overnacht in het hotel voor je vertrekdatum, parkeert je auto op de parkeerplaats van het hotel voor de duur van je reis en maakt gebruik van een pendeldienst van en naar de luchthaven. Deze optie is vooral geschikt voor reizigers met een vroeg vertrek of een lange reis naar de luchthaven.

Park & Walk

Met Park & Walk parkeer je je auto in een parkeergarage op slechts een klein stukje lopen van je bestemming. Deze methode is vooral praktisch als parkeerplaatsen direct bij je bestemming duur of moeilijk te vinden zijn. Het is een eenvoudige en gezonde optie die onafhankelijkheid biedt zonder afhankelijk te zijn van extern vervoer.

Parkeren & Treinen

Park & Ride concepten zijn vaak te vinden bij treinstations of in de buurt van openbaar vervoer. Je parkeert je auto op een speciaal daarvoor bestemde parkeerplaats en vervolgt je reis met de trein of ander openbaar vervoer. Deze optie is ideaal voor forenzen of reizigers die files in de stad willen vermijden en het milieu willen beschermen.

Parkeren op Keulen Bonn Airport (CGN): Goedkoop en veilig parkeren

Wetenswaardigheden over de luchthaven en de nabijgelegen parkeerfaciliteiten 

Keulen Bonn Airport, ook bekend als “Konrad Adenauer” Airport, is de nummer 7 luchthaven in Duitsland in termen van jaarlijks passagiersvolume. In 2020 stond het op de tweede plaats van Europese luchthavens en op de derde plaats van luchthavens wereldwijd in het Skytrax World Airport Awards-onderzoek. In voorgaande jaren stond CGN zelfs op de eerste plaats in Europa en op de tweede plaats wereldwijd.
Keulen Bonn heeft ook veel te bieden. Van het bezoekersterras, de talrijke winkels, het aanbod aan restaurants en cafés tot allerlei rondleidingen, inclusief speciale rondleidingen ’s nachts, met de brandweer en kinderfeestjes – er zijn veel spannende dingen te ontdekken.
CGN is een hub voor de vrachtmaatschappijen FedEx en UPS Airlines en de populaire luchtvaartmaatschappij Eurowings. Interessant is dat Keulen Bonn Airport ook de basis is van de Duitse luchtmacht.

Waar je ook heen en weer reist, met de auto is zeker de handigste optie. Je bent onafhankelijk en flexibel in je tijdsplanning. De terugreis is ook gemakkelijker en meer ontspannen in je eigen auto.
Maar waar kunnen langparkeerders een goedkope en veilige langparkeerplaats vinden?
Het is ongeveer 12 km van het centrum van Keulen naar Keulen Bonn Airport. Het is 16 km van het centrum van Bonn. De luchthaven ligt direct aan de snelweg en is gemakkelijk te bereiken via de A59.

Waarop moet je letten bij het kiezen van een parkeerplaats

Parkeren op het terrein is mogelijk op de parkeerterreinen P1, P2 en P3. Hier vind je een parkeerplaats in verschillende prijscategorieën, afhankelijk van de parkeergarage. Je kunt ook andere parkeergarages in de directe omgeving van het CGN vinden tegen topcondities.
Om niet in de kostenval te trappen, is het zeker de moeite waard om van tevoren een parkeerplaats te zoeken, idealiter zodra je je reisdata hebt bepaald. Op die manier kun je profiteren van eventuele vroegboekkortingen en heb je ook de ruimste keuze aan aanbiedingen.
Als je je voertuig goedkoop en veilig wilt parkeren, zijn er talloze opties om dicht bij de luchthaven te boeken met een shuttle- of valet-service of op loopafstand. Geniet van de voordelen van onafhankelijk lang parkeren. De parkeeraanbieders bevinden zich op slechts een paar kilometer afstand van de terminals en brengen u en uw bagage binnen een paar minuten naar de luchthaven, zoals het geval is bij shuttleparkeren. Bij terugkomst word je daar ook opgehaald en teruggebracht naar je auto.

Dit zijn uitstekende opties om te besparen op te dure parkeertarieven. Je auto staat tijdens je reis veilig geparkeerd. Als langparkeerder zul je blij zijn met de besparingen en de service. Vlieg met een gerust hart en zonder stress weg. Overtuig uzelf, er is geen handigere optie.
Je ontvangt een routebeschrijving voor je reis, samen met je boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie.
Een kleine tip: Als je vragen hebt over andere luchthavens in Duitsland, Zwitserland en Nederland, neem dan contact op met ons team van experts. Wij bieden je voordelige luchthavenparkings met eersteklas service. Vermijd met ons de stressvolle zoektocht naar een parkeerplaats op de dag van je reis en verheug je op de organisatie van je aankomst op Keulen Bonn Airport.
drive&park: Uw partner voor klantvriendelijk en betaalbaar lang parkeren!

drive&park Booking GmbH is veel meer dan alleen een parkeerplaats voor uw auto. Wij zijn de grootste directe aanbieder van luchthavenparkeerplaatsen in Duitsland. 

Wij richten ons op klantvriendelijke service en maken het gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar om een eersteklas parkeerplaats op een luchthaven te vinden. Opgericht in 2014, toen nog onder externe marketing, bedient drive&park® sinds 2018 zelfstandig en succesvol talrijke luchthavenparkings in heel Duitsland met meer dan 1 miljoen tevreden klanten.

Luchthavenparkeren tegen eerlijke voorwaarden met geweldige service?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres: wij zijn uw partner voor comfortabel en veilig parkeren tijdens uw hele reis. Zodat u met een gerust hart en ontspannen kunt vertrekken. Alles wat u nodig heeft zijn uw heen- en terugreisgegevens. Uw parkeerplaats op Keulen Bonn Airport (CGN) bij ons reserveren is zo eenvoudig en veilig. Boek nu bij drive&park® en profiteer van onze service. Wij zorgen voor een stressvrije, ongecompliceerde start van uw reis.

Selecteer een luchthaven