Parkeren Dortmund Airport

De grootste directe aanbieder van Duitsland

i
i
 • Amsterdam (Schiphol) (luchthaven AMS)
  Amsterdam (Schiphol)
  (luchthaven AMS)
 • Berlin Brandenburg (luchthaven BER)
  Berlin Brandenburg
  (luchthaven BER)
 • Bremen (luchthaven BRE)
  Bremen
  (luchthaven BRE)
 • Dortmund (luchthaven DTM)
  Dortmund
  (luchthaven DTM)
 • Düsseldorf (luchthaven DUS)
  Düsseldorf
  (luchthaven DUS)
 • Frankfurt am Main (luchthaven FRA)
  Frankfurt am Main
  (luchthaven FRA)
 • Hamburg (luchthaven HAM)
  Hamburg
  (luchthaven HAM)
 • Hannover (luchthaven HAJ)
  Hannover
  (luchthaven HAJ)
 • Köln Bonn (luchthaven CGN)
  Köln Bonn
  (luchthaven CGN)
 • Leipzig (luchthaven LEJ)
  Leipzig
  (luchthaven LEJ)
 • München (luchthaven MUC)
  München
  (luchthaven MUC)
 • Nürnberg (luchthaven NUE)
  Nürnberg
  (luchthaven NUE)
 • Straßburg (luchthaven SXB)
  Straßburg
  (luchthaven SXB)
 • Stuttgart (luchthaven STR)
  Stuttgart
  (luchthaven STR)
 • Zürich (luchthaven ZRH)
  Zürich
  (luchthaven ZRH)
 • Alle landen
 • Duitsland
 • Zwitserland
 • Nederland
 • Frankrijk

Parkeren Dortmund Airport

 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
 • Duitslands grootste directe verwerker
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sleuteloverdracht

Aanbiedingen met of zonder levering van voertuigsleutels

Shuttle inbegrepen

De transfer brengt je naar de luchthaven en terug.

2-10 minuten naar de luchthaven

Zeer korte overstaptijden

Gratis annuleren

Annuleer je boeking gratis tot 24 uur voor aankomst

Reserveer nu een parkeerplaats en bespaar

drive&park® helpt reizigers bij het vinden van parkeerplaatsen op luchthavens. Parkeer veilig en voordelig op Dortmund Airport (DTM). Wij zorgen voor een ongecompliceerde en stressvrije start van uw reis. Vakantiegangers en zakenreizigers profiteren van onze shuttleservice, korte overstaptijden en de eenvoudige en veilige optie om uw parkeerplaats online te reserveren.

Registreer vandaag

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan en profiteer van onze kortingsacties en nog veel meer. 

drive&park® klantenservice

Ons competente supportteam is telefonisch en per e-mail bereikbaar om je te allen tijde te helpen met vragen, problemen of technische problemen. 

Shuttle-Parkeren

Shuttle parkeren is een kosteneffectieve parkeeroptie waarbij je je auto parkeert op een parkeerplaats op enige afstand van je bestemming, meestal een luchthaven. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een shuttlebus u rechtstreeks naar uw terminal. Bij terugkomst brengt een shuttlebus je weer terug naar de parkeerplaats. Deze service is ideaal voor reizigers die geld willen besparen en wat extra tijd hebben.

Valet-Parkeren

Bij valet parking rijd je rechtstreeks naar de ingang van je bestemming, meestal een luchthaven of hotel, en geef je je auto aan een speciaal opgeleide valet-medewerker (de "valet"). De valet zorgt ervoor dat je auto veilig wordt geparkeerd in een nabijgelegen parkeergarage. Bij terugkomst brengt de valet je auto terug naar de afgesproken locatie, zodat je je reis meteen kunt voortzetten. Deze service biedt een handige en tijdbesparende optie voor reizigers.

Park, Sleep & Fly

Deze aanbieding is een combinatie van overnachten en parkeren, die vaak wordt aangeboden door hotels in de buurt van luchthavens. Je overnacht in het hotel voor je vertrekdatum, parkeert je auto op de parkeerplaats van het hotel voor de duur van je reis en maakt gebruik van een pendeldienst van en naar de luchthaven. Deze optie is vooral geschikt voor reizigers met een vroeg vertrek of een lange reis naar de luchthaven.

Park & Walk

Met Park & Walk parkeer je je auto in een parkeergarage op slechts een klein stukje lopen van je bestemming. Deze methode is vooral praktisch als parkeerplaatsen direct bij je bestemming duur of moeilijk te vinden zijn. Het is een eenvoudige en gezonde optie die onafhankelijkheid biedt zonder afhankelijk te zijn van extern vervoer.

Parkeren & Treinen

Park & Ride concepten zijn vaak te vinden bij treinstations of in de buurt van openbaar vervoer. Je parkeert je auto op een speciaal daarvoor bestemde parkeerplaats en vervolgt je reis met de trein of ander openbaar vervoer. Deze optie is ideaal voor forenzen of reizigers die files in de stad willen vermijden en het milieu willen beschermen.

Parkeren op Dortmund Airport (DTM) – parkeer zelf 

Nuttige en belangrijke informatie over parkeren op de luchthaven

Gelegen in het hart van het Ruhrgebied en gemeten naar passagiersaantallen is Dortmund Airport de op twee na grootste commerciële luchthaven in Noordrijn-Westfalen. Dortmund Airport biedt een uitgebreid routenetwerk naar interessante bestemmingen in heel Europa en is erg populair bij zowel privé- als zakenreizigers.

Je kunt vanaf Dortmund Airport vliegen naar bestemmingen over de hele wereld met luchtvaartmaatschappijen zoals Eurowings, Lauda Europe, Ryan Air, Sun Express, Trade Air en Wizz Air. De fascinatie van de luchthaven: ontdek de restaurants, winkels, rondleidingen en nog veel meer over vliegen.

Waar je ook naartoe gaat, reizen met de auto is ongetwijfeld de meest comfortabele methode. Je bent volledig onafhankelijk van het openbaar vervoer en kunt zelf je aankomst organiseren. Vooral met bagage en medereizigers is deze optie gewoon onverslaanbaar.

Parkeren op Dortmund Airport: parkeertarieven en diensten

Parkeren op Dortmund Airport (DTM) kan echter een uitdaging zijn. Waar vinden langparkeerders betaalbare langparkeerders met klantvriendelijke service? Waar kunnen onnodige kosten en buitensporige kosten worden bespaard?

Tegenwoordig worden vliegreizen tegen een gunstige prijs aangeboden, maar tegelijkertijd wordt parkeren niet goedkoper, vooral niet in de buurt van de luchthaven. U vindt alle belangrijke informatie hier.

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden bij DTM Airport. Wie zijn auto zelf wil parkeren, vindt parkeerplaatsen op de luchthaven in de parkeergarages P4 en P5 en in parkeergarage 6. De transfer naar de terminal is echter met het openbaar vervoer (buslijn 490) en zelfs als je bij de kaartautomaat buskaartjes met korting krijgt, is het nog steeds een extra kostenpost voor reizigers.

Als alternatief is er parkeergarage P3 of parkeren met voorrang in de ondergrondse parkeergarage, parkeergarage P1. Deze kunnen gepaard gaan met hoge parkeertarieven of vervelend lopen, vooral met bagage en andere spullen op sleeptouw.

Een langetermijnparkeerplaats is vaak niet goedkoop, maar ons parkeerbedrijf op de luchthaven biedt u parkeren op Dortmund Airport tegen een eerlijke prijs.

Permanent parkeren: praktisch, goedkoop en ongecompliceerd

drive&park biedt lang parkeren in de buurt van de luchthaven. U parkeert in de parkeergarage van uw keuze. U behoudt uw sleutel, want bij ons hoeft u de sleutels niet af te geven. Uw auto staat veilig bij ons geparkeerd voor de duur van uw reis. Je bent onafhankelijk van het openbaar vervoer, onze gratis shuttlebus brengt je naar het ontmoetingspunt bij de terminal en haalt je bij terugkomst weer op. Je kunt direct na je landing op DTM Airport weer naar huis.

Met onze shuttleservice ben je vanaf de parkeerplaats snel en gemakkelijk op de luchthaven. Overtuig jezelf van onze professionaliteit en boek vandaag nog.

Je ontvangt een routebeschrijving voor je reis samen met je boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie.

Een kleine tip: stel je vragen over shuttleparkings op andere Duitse luchthavens en in Zwitserland aan onze deskundige medewerkers. Bij ons hoef je op de dag van je reis geen stress te hebben bij het zoeken naar een parkeerplaats en kun je genieten van de organisatie van je aankomst op DTM Airport door ons team.

drive&park Booking GmbH is veel meer dan alleen een parkeerplaats voor uw auto. Wij zijn de grootste directe aanbieder van luchthavenparkeerplaatsen in Duitsland. 

Wij richten ons op klantvriendelijke service en maken het gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar om een eersteklas parkeerplaats op een luchthaven te vinden. Opgericht in 2014, toen nog onder externe marketing, bedient drive&park® sinds 2018 zelfstandig en succesvol talrijke luchthavenparkings in heel Duitsland met meer dan 1 miljoen tevreden klanten.

Luchthavenparkeren tegen eerlijke voorwaarden met geweldige service?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres: wij zijn uw partner voor comfortabel en veilig parkeren tijdens uw hele reis. Zodat u met een gerust hart en ontspannen kunt vertrekken. Het enige wat je nodig hebt zijn de gegevens van je heen- en terugreis. Uw parkeerplaats op Dortmund Airport (DTM) bij ons boeken is zo eenvoudig en veilig. Boek nu bij drive&park® en profiteer van onze service. Wij zorgen voor een stressvrije, ongecompliceerde start van uw reis.

Selecteer een luchthaven