Impressum

drive&park Booking GmbH
Niederrheinstraße 195
40474 Düsseldorf
Düsseldorf, Duitsland 

Telefoon: +49 (0) 211 / 859 099 80 (ma – zo / 24 uur)
Fax: +49 (0) 211 / 83 83 27 79
E-mail: info@driveandpark.de

Rechtbank van registratie: Lokale rechtbank Düsseldorf
Registratienummer: HRB 84988

Algemeen directeur: Samir El Ouriachi

Identificatienummer voor de omzetbelasting volgens § 27 a van de wet op de omzetbelasting: DE325361643

Platform van de EU-Commissie voor online geschillenbeslechting: https://ec.europa.eu/odr

Wij zijn niet verplicht of bereid om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Verantwoordelijke persoon in de zin van § 18 lid 2 MStV:
Samir El Ouriachi, Niederrheinstraße 195, 40474 Düsseldorf, Duitsland.

Verantwoordelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met § 7 (1) van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn we als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren in overeenstemming met de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Zodra we kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Verantwoordelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gekoppelde pagina’s werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen voor een overtreding. Als we ons bewust worden van wettelijke overtredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

auteursrecht

De door de sitebeheerders op deze pagina’s gecreëerde inhoud en werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Reproductie, bewerking, verspreiding en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé-, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden wordt als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks een inbreuk op het auteursrecht constateren, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als wij kennis nemen van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Selecteer een luchthaven