Parkeren Bremen Airport

De grootste directe aanbieder van Duitsland

i
i
 • Amsterdam (Schiphol) (luchthaven AMS)
  Amsterdam (Schiphol)
  (luchthaven AMS)
 • Berlin Brandenburg (luchthaven BER)
  Berlin Brandenburg
  (luchthaven BER)
 • Bremen (luchthaven BRE)
  Bremen
  (luchthaven BRE)
 • Dortmund (luchthaven DTM)
  Dortmund
  (luchthaven DTM)
 • Düsseldorf (luchthaven DUS)
  Düsseldorf
  (luchthaven DUS)
 • Frankfurt am Main (luchthaven FRA)
  Frankfurt am Main
  (luchthaven FRA)
 • Hamburg (luchthaven HAM)
  Hamburg
  (luchthaven HAM)
 • Hannover (luchthaven HAJ)
  Hannover
  (luchthaven HAJ)
 • Köln Bonn (luchthaven CGN)
  Köln Bonn
  (luchthaven CGN)
 • Leipzig (luchthaven LEJ)
  Leipzig
  (luchthaven LEJ)
 • München (luchthaven MUC)
  München
  (luchthaven MUC)
 • Nürnberg (luchthaven NUE)
  Nürnberg
  (luchthaven NUE)
 • Straßburg (luchthaven SXB)
  Straßburg
  (luchthaven SXB)
 • Stuttgart (luchthaven STR)
  Stuttgart
  (luchthaven STR)
 • Zürich (luchthaven ZRH)
  Zürich
  (luchthaven ZRH)
 • Alle landen
 • Duitsland
 • Zwitserland
 • Nederland
 • Frankrijk

Parkeren Bremen Airport

 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
 • Duitslands grootste directe verwerker
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sleuteloverdracht

Aanbiedingen met of zonder levering van voertuigsleutels

Shuttle inbegrepen

De transfer brengt je naar de luchthaven en terug.

2-10 minuten naar de luchthaven

Zeer korte overstaptijden

Gratis annuleren

Annuleer je boeking gratis tot 24 uur voor aankomst

Reserveer nu een parkeerplaats en bespaar

drive&park® helpt reizigers bij het vinden van parkeerplaatsen op luchthavens. Parkeer veilig en voordelig op Bremen Airport (BRE). Wij zorgen voor een ongecompliceerde en stressvrije start van uw reis. Vakantiegangers en zakenreizigers profiteren van onze shuttleservice, korte overstaptijden en de eenvoudige en veilige optie om uw parkeerplaats online te reserveren.

Registreer vandaag

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan en profiteer van onze kortingsacties en nog veel meer. 

drive&park® klantenservice

Ons competente supportteam is telefonisch en per e-mail bereikbaar om je te allen tijde te helpen met vragen, problemen of technische problemen. 

Shuttle-Parkeren

Shuttle parkeren is een kosteneffectieve parkeeroptie waarbij je je auto parkeert op een parkeerplaats op enige afstand van je bestemming, meestal een luchthaven. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een shuttlebus u rechtstreeks naar uw terminal. Bij terugkomst brengt een shuttlebus je weer terug naar de parkeerplaats. Deze service is ideaal voor reizigers die geld willen besparen en wat extra tijd hebben.

Valet-Parkeren

Bij valet parking rijd je rechtstreeks naar de ingang van je bestemming, meestal een luchthaven of hotel, en geef je je auto aan een speciaal opgeleide valet-medewerker (de "valet"). De valet zorgt ervoor dat je auto veilig wordt geparkeerd in een nabijgelegen parkeergarage. Bij terugkomst brengt de valet je auto terug naar de afgesproken locatie, zodat je je reis meteen kunt voortzetten. Deze service biedt een handige en tijdbesparende optie voor reizigers.

Park, Sleep & Fly

Deze aanbieding is een combinatie van overnachten en parkeren, die vaak wordt aangeboden door hotels in de buurt van luchthavens. Je overnacht in het hotel voor je vertrekdatum, parkeert je auto op de parkeerplaats van het hotel voor de duur van je reis en maakt gebruik van een pendeldienst van en naar de luchthaven. Deze optie is vooral geschikt voor reizigers met een vroeg vertrek of een lange reis naar de luchthaven.

Park & Walk

Met Park & Walk parkeer je je auto in een parkeergarage op slechts een klein stukje lopen van je bestemming. Deze methode is vooral praktisch als parkeerplaatsen direct bij je bestemming duur of moeilijk te vinden zijn. Het is een eenvoudige en gezonde optie die onafhankelijkheid biedt zonder afhankelijk te zijn van extern vervoer.

Parkeren & Treinen

Park & Ride concepten zijn vaak te vinden bij treinstations of in de buurt van openbaar vervoer. Je parkeert je auto op een speciaal daarvoor bestemde parkeerplaats en vervolgt je reis met de trein of ander openbaar vervoer. Deze optie is ideaal voor forenzen of reizigers die files in de stad willen vermijden en het milieu willen beschermen.

Parkeren op Bremen Airport (BRE): de beste tips voor zelfparkeerders

Parkeergarage, parkeergarage en meer: parkeren op Bremen Airport 

Welkom op de luchthaven van Bremen (BRE). De internationale commerciële luchthaven ligt in de wijk Neustadt in Bremen, op slechts 3,5 km van het zuidelijke stadscentrum. Sinds 2017 heet het ook Bremen Airport Hans Koschnick.

Bremen Airport is het kloppende hart van een ongeëvenaarde hightechlocatie. Bremen Airport is een van de internationale commerciële luchthavens in Duitsland en is een van de snelst vertrekkende luchthavens met ongeveer 30 non-stop bestemmingen in veel Europese en Noord-Afrikaanse landen.

Hans-Koschnik Airport staat op nummer 12 met meer dan 2,5 miljoen passagiers per jaar. Je kunt hier vliegen met luchtvaartmaatschappijen als Air France, Eurowings, KLM, Lufthansa, Ryanair, Sun Express, Swiss en Turkish Airlines.

Of je nu uit de directe omgeving komt of verder weg, de handigste manier om hier te komen is ongetwijfeld met de auto. Er is geen comfortabelere optie dan zelf rijden, vooral als je reist met bagage en kinderen.

De beste parkeeropties direct bij BRE Airport

Tegenwoordig wordt vliegen steeds goedkoper, maar tegelijkertijd worden de parkeerplaatsen in de directe omgeving van de luchthaven niet goedkoper. Dit roept de vraag op waar langparkeerders hun geliefde auto veilig kunnen achterlaten zonder het uitgespaarde geld aan te dure parkeertarieven te moeten uitgeven. We weten waar.

De luchthaven zelf biedt verschillende langetermijnparkeerplaatsen aan, zoals parkeergarage P2, parkeergarage P1 en parkeergarage P1 Comfort Parking. Deze hebben echter te maken met loopafstanden en hoge kosten. Als alternatief voor de parkeergarages biedt onze shuttleparking veilige parkeerplaatsen voor uw auto met directe toegang tot de luchthaven – goedkoop en voordelig.

U kiest een parkeerplaats naar keuze waar u uw auto parkeert. Je hoeft de sleutels niet af te geven. De gratis transfer is met de trein (inclusief 4 gratis treinkaartjes) naar de terminal en duurt ongeveer 5 minuten. Handiger kan niet!

En tegen onverslaanbare prijzen. Boek vandaag nog uw langetermijnparkeerplaats bij ons en plan uw aankomst in de luchthavenstad wanneer het u uitkomt. Er is hier genoeg te ontdekken, waaronder talloze restaurants, winkels en rondleidingen – het is zeker een bezoek waard.

Boek je langetermijnparkeerplaats direct bij een professional. Onze parkeerplaats op de luchthaven is handig en praktisch. Geen dure kosten. Je komt snel en gemakkelijk aan bij de terminal en kunt ontspannen uitkijken naar je vlucht.

Je ontvangt een routebeschrijving voor je reis, samen met je boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie over je boeking.

drive&park Booking GmbH is veel meer dan alleen een parkeerplaats voor uw auto. Wij zijn de grootste directe aanbieder van luchthavenparkeerplaatsen in Duitsland. 

Wij richten ons op klantvriendelijke service en maken het gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar om een eersteklas parkeerplaats op een luchthaven te vinden. Opgericht in 2014, toen nog onder externe marketing, bedient drive&park® sinds 2018 zelfstandig en succesvol talrijke luchthavenparkings in heel Duitsland met meer dan 1 miljoen tevreden klanten.

Luchthavenparkeren tegen eerlijke voorwaarden met geweldige service?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres: wij zijn uw partner voor comfortabel en veilig parkeren tijdens uw hele reis. Zodat u met een gerust hart en ontspannen kunt vertrekken. Het enige wat je nodig hebt zijn de gegevens van je heen- en terugreis. Uw parkeerplaats op Bremen Airport (BRE) bij ons boeken is zo eenvoudig en veilig. Boek nu bij drive&park® en profiteer van onze service. Wij zorgen voor een stressvrije, ongecompliceerde start van uw reis.

Selecteer een luchthaven