Parkeren Frankfurt Airport

De grootste directe aanbieder van Duitsland

i
i
 • Amsterdam (Schiphol) (luchthaven AMS)
  Amsterdam (Schiphol)
  (luchthaven AMS)
 • Berlin Brandenburg (luchthaven BER)
  Berlin Brandenburg
  (luchthaven BER)
 • Bremen (luchthaven BRE)
  Bremen
  (luchthaven BRE)
 • Dortmund (luchthaven DTM)
  Dortmund
  (luchthaven DTM)
 • Düsseldorf (luchthaven DUS)
  Düsseldorf
  (luchthaven DUS)
 • Frankfurt am Main (luchthaven FRA)
  Frankfurt am Main
  (luchthaven FRA)
 • Frankfurt-Hahn (luchthaven HHN)
  Frankfurt-Hahn
  (luchthaven HHN)
 • Hamburg (luchthaven HAM)
  Hamburg
  (luchthaven HAM)
 • Hannover (luchthaven HAJ)
  Hannover
  (luchthaven HAJ)
 • Köln-Bonn (luchthaven CGN)
  Köln-Bonn
  (luchthaven CGN)
 • Leipzig (luchthaven LEJ)
  Leipzig
  (luchthaven LEJ)
 • München (luchthaven MUC)
  München
  (luchthaven MUC)
 • Nürnberg (luchthaven NUE)
  Nürnberg
  (luchthaven NUE)
 • Poznań Ławica (luchthaven POZ)
  Poznań Ławica
  (luchthaven POZ)
 • Rotterdam (luchthaven RTM)
  Rotterdam
  (luchthaven RTM)
 • Straßburg (luchthaven SXB)
  Straßburg
  (luchthaven SXB)
 • Stuttgart (luchthaven STR)
  Stuttgart
  (luchthaven STR)
 • Warszawa Modlin (luchthaven WMI)
  Warszawa Modlin
  (luchthaven WMI)
 • Warszawa Okęcie - Chopina (luchthaven WAW)
  Warszawa Okęcie - Chopina
  (luchthaven WAW)
 • Zürich (luchthaven ZRH)
  Zürich
  (luchthaven ZRH)
 • Alle landen
 • Duitsland
 • Zwitserland
 • Nederland
 • Frankrijk
 • Polen

Parkeren Frankfurt Airport

 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
 • Duitslands grootste directe verwerker
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sleuteloverdracht

Aanbiedingen met of zonder levering van voertuigsleutels

Shuttle inbegrepen

De transfer brengt je naar de luchthaven en terug.

2-10 minuten naar de luchthaven

Zeer korte overstaptijden

Gratis annuleren

Annuleer je boeking gratis tot 24 uur voor aankomst

Reserveer nu een parkeerplaats en bespaar

drive&park® helpt reizigers bij het vinden van parkeerplaatsen op luchthavens. Parkeer veilig en voordelig op Frankfurt Airport (FRA). Wij zorgen voor een ongecompliceerde en stressvrije start van uw reis. Vakantiegangers en zakenreizigers profiteren van onze shuttleservice of valet service, korte transfertijden en de eenvoudige en veilige optie om uw parkeerplaats op de luchthaven online te reserveren.

Registreer vandaag

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan en profiteer van onze kortingsacties en nog veel meer. 

drive&park® klantenservice

Ons competente supportteam is telefonisch en per e-mail bereikbaar om je te allen tijde te helpen met vragen, problemen of technische problemen. 

Shuttle-Parkeren

Shuttle parkeren is een kosteneffectieve parkeeroptie waarbij je je auto parkeert op een parkeerplaats op enige afstand van je bestemming, meestal een luchthaven. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een shuttlebus u rechtstreeks naar uw terminal. Bij terugkomst brengt een shuttlebus je weer terug naar de parkeerplaats. Deze service is ideaal voor reizigers die geld willen besparen en wat extra tijd hebben.

Valet-Parkeren

Bij valet parking rijd je rechtstreeks naar de ingang van je bestemming, meestal een luchthaven of hotel, en geef je je auto aan een speciaal opgeleide valet-medewerker (de "valet"). De valet zorgt ervoor dat je auto veilig wordt geparkeerd in een nabijgelegen parkeergarage. Bij terugkomst brengt de valet je auto terug naar de afgesproken locatie, zodat je je reis meteen kunt voortzetten. Deze service biedt een handige en tijdbesparende optie voor reizigers.

Park, Sleep & Fly

Deze aanbieding is een combinatie van overnachten en parkeren, die vaak wordt aangeboden door hotels in de buurt van luchthavens. Je overnacht in het hotel voor je vertrekdatum, parkeert je auto op de parkeerplaats van het hotel voor de duur van je reis en maakt gebruik van een pendeldienst van en naar de luchthaven. Deze optie is vooral geschikt voor reizigers met een vroeg vertrek of een lange reis naar de luchthaven.

Park & Walk

Met Park & Walk parkeer je je auto in een parkeergarage op slechts een klein stukje lopen van je bestemming. Deze methode is vooral praktisch als parkeerplaatsen direct bij je bestemming duur of moeilijk te vinden zijn. Het is een eenvoudige en gezonde optie die onafhankelijkheid biedt zonder afhankelijk te zijn van extern vervoer.

Parkeren & Treinen

Park & Ride concepten zijn vaak te vinden bij treinstations of in de buurt van openbaar vervoer. Je parkeert je auto op een speciaal daarvoor bestemde parkeerplaats en vervolgt je reis met de trein of ander openbaar vervoer. Deze optie is ideaal voor forenzen of reizigers die files in de stad willen vermijden en het milieu willen beschermen.

Parkeren op de luchthaven van Frankfurt (FRA): De beste plek om te parkeren

Handige tips over parkeren op de luchthaven van Frankfurt. 

U reist vanaf Frankfurt International Airport (FRA), de grootste luchthaven van Duitsland. De wereld komt samen in dit gigantische wonder van technologie. Hier kunt u zich onderdompelen in de fascinerende wereld van het vliegen: met ongeveer 500 bedrijven en instellingen en 80.000 werknemers is het de grootste werkplaats in Duitsland. Alleen al de luchthavenexploitant Fraport AG heeft 21.000 mensen in dienst. Met 297 bestemmingen in 104 landen bedient Frankfurt Airport meer internationale en intercontinentale bestemmingen dan enige andere grote luchthaven ter wereld!

Dit betekent dat Frankfurt Airport vaak de enige luchthaven van vertrek is voor veel bestemmingen wereldwijd. Waar uw vlucht ook naartoe gaat, of u nu van dichtbij of verder weg reist, de meest praktische manier is met de auto. Dit maakt u onafhankelijk van openbaar vervoer en verbindingen. Het maakt reizen met bagage ook veel gemakkelijker.

Maar waar neem je je geliefde auto mee naartoe

?
Nu komt de volgende uitdaging: het vinden van goedkope, veilige en ongecompliceerde parkeergelegenheid. Vliegen wordt steeds goedkoper, maar de parkeertarieven worden niet goedkoper. Voor langparkeerders op Frankfurt Airport kan lang parkeren gepaard gaan met hoge kosten.

Als alternatief voor Vakantieparkeren, Zakelijk Parkeren of Terminal Parkeren bij Terminal 1 (P2, P3) en Terminal 2 (P8, P9), bieden wij u uitstekende parkeeropties met onze Shuttle Parking. Als uw auto op LPG rijdt, kunt u geen gebruik maken van de parkeergarages bij de terminals. Ook hier kunnen we u uitstekende parkeeralternatieven bieden in onze langetermijnparkeergarage.

Ons bedrijf voor luchthavenparkeren is gespecialiseerd in luchthavenparkeerplaatsen in heel Duitsland. U rijdt zelf naar Frankfurt Airport en zoekt een parkeerplaats in onze drive&park langparkeergarage. Onze praktische gratis shuttlebus brengt jou en je bagage naar de luchthaventerminal en haalt je natuurlijk ook weer op op de terugweg. Je hoeft de sleutels niet af te geven, je hoeft alleen je auto te parkeren. Perfect voor zelfparkeerders. Bespaar uzelf onnodige parkeerkosten. Luchthavenparkeren kan niet handiger – gewoonweg ideaal voor langparkeerders.

Goedkoop lang parkeren is niet langer een onmogelijkheid. Bekijk onze aanbiedingen en reserveer vandaag nog uw parkeerplaats voor lang parkeren, ongeacht waar u naartoe vliegt. Voordelig en professioneel: Met onze shuttleparking weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis en kunt u met een gerust hart op weg naar de luchthaventerminal met onze georganiseerde shuttleservice.

Je ontvangt een routebeschrijving voor je reis samen met je boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie.

Een kleine tip: Neem contact op met onze deskundige medewerkers als je vragen hebt over parkeren op de luchthaven. Bij ons hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplaats op de dag van uw reis en kunt u genieten van de organisatie van uw aankomst op FRA Airport door ons team. Wij bieden ook voordelig parkeren aan op andere luchthavens in Duitsland en Zwitserland.

drive&park Booking GmbH is veel meer dan alleen een parkeerplaats voor uw auto. Wij zijn de grootste directe aanbieder van luchthavenparkeerplaatsen in Duitsland.

Wij richten ons op klantvriendelijke service en maken het gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar om een eersteklas parkeerplaats op een luchthaven te vinden. Opgericht in 2014, toen nog onder externe marketing, bedient drive&park® sinds 2018 zelfstandig en succesvol talrijke luchthavenparkings in heel Duitsland met meer dan 1 miljoen tevreden klanten.

Luchthavenparkeren tegen eerlijke voorwaarden met geweldige service?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres: wij zijn uw partner voor comfortabel en veilig parkeren tijdens uw hele reis. Zodat u met een gerust hart en ontspannen kunt vertrekken. Alles wat u nodig heeft zijn uw heen- en terugreisgegevens. Uw parkeerplaats op Frankfurt Airport (FRA) bij ons reserveren is zo eenvoudig en veilig. Boek nu bij drive&park® en profiteer van onze service. Wij zorgen voor een stressvrije, ongecompliceerde start van uw reis.

Selecteer een luchthaven