Parkeren Hamburg Airport

De grootste directe aanbieder van Duitsland

i
i
 • Amsterdam (Schiphol) (luchthaven AMS)
  Amsterdam (Schiphol)
  (luchthaven AMS)
 • Berlin Brandenburg (luchthaven BER)
  Berlin Brandenburg
  (luchthaven BER)
 • Bremen (luchthaven BRE)
  Bremen
  (luchthaven BRE)
 • Dortmund (luchthaven DTM)
  Dortmund
  (luchthaven DTM)
 • Düsseldorf (luchthaven DUS)
  Düsseldorf
  (luchthaven DUS)
 • Frankfurt am Main (luchthaven FRA)
  Frankfurt am Main
  (luchthaven FRA)
 • Frankfurt-Hahn (luchthaven HHN)
  Frankfurt-Hahn
  (luchthaven HHN)
 • Hamburg (luchthaven HAM)
  Hamburg
  (luchthaven HAM)
 • Hannover (luchthaven HAJ)
  Hannover
  (luchthaven HAJ)
 • Köln-Bonn (luchthaven CGN)
  Köln-Bonn
  (luchthaven CGN)
 • Leipzig (luchthaven LEJ)
  Leipzig
  (luchthaven LEJ)
 • München (luchthaven MUC)
  München
  (luchthaven MUC)
 • Nürnberg (luchthaven NUE)
  Nürnberg
  (luchthaven NUE)
 • Poznań Ławica (luchthaven POZ)
  Poznań Ławica
  (luchthaven POZ)
 • Rotterdam (luchthaven RTM)
  Rotterdam
  (luchthaven RTM)
 • Straßburg (luchthaven SXB)
  Straßburg
  (luchthaven SXB)
 • Stuttgart (luchthaven STR)
  Stuttgart
  (luchthaven STR)
 • Warszawa Modlin (luchthaven WMI)
  Warszawa Modlin
  (luchthaven WMI)
 • Warszawa Okęcie - Chopina (luchthaven WAW)
  Warszawa Okęcie - Chopina
  (luchthaven WAW)
 • Zürich (luchthaven ZRH)
  Zürich
  (luchthaven ZRH)
 • Alle landen
 • Duitsland
 • Zwitserland
 • Nederland
 • Frankrijk
 • Polen

Parkeren Hamburg Airport

 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
 • Duitslands grootste directe verwerker
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sleuteloverdracht

Aanbiedingen met of zonder levering van voertuigsleutels

Shuttle inbegrepen

De transfer brengt je naar de luchthaven en terug.

2-10 minuten naar de luchthaven

Zeer korte overstaptijden

Gratis annuleren

Annuleer je boeking gratis tot 24 uur voor aankomst

Reserveer nu een parkeerplaats en bespaar

drive&park® helpt reizigers bij het vinden van parkeerplaatsen op luchthavens. Parkeer veilig en voordelig op Hamburg Airport (HAM). Wij zorgen voor een ongecompliceerde en stressvrije start van je reis. Vakantiegangers en zakenreizigers profiteren van onze shuttleservice, korte transfertijden en de eenvoudige en veilige optie om uw parkeerplaats op de luchthaven online te reserveren.

Registreer vandaag

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan en profiteer van onze kortingsacties en nog veel meer. 

drive&park® klantenservice

Ons competente supportteam is telefonisch en per e-mail bereikbaar om je te allen tijde te helpen met vragen, problemen of technische problemen. 

Shuttle-Parkeren

Shuttle parkeren is een kosteneffectieve parkeeroptie waarbij je je auto parkeert op een parkeerplaats op enige afstand van je bestemming, meestal een luchthaven. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een shuttlebus u rechtstreeks naar uw terminal. Bij terugkomst brengt een shuttlebus je weer terug naar de parkeerplaats. Deze service is ideaal voor reizigers die geld willen besparen en wat extra tijd hebben.

Valet-Parkeren

Bij valet parking rijd je rechtstreeks naar de ingang van je bestemming, meestal een luchthaven of hotel, en geef je je auto aan een speciaal opgeleide valet-medewerker (de "valet"). De valet zorgt ervoor dat je auto veilig wordt geparkeerd in een nabijgelegen parkeergarage. Bij terugkomst brengt de valet je auto terug naar de afgesproken locatie, zodat je je reis meteen kunt voortzetten. Deze service biedt een handige en tijdbesparende optie voor reizigers.

Park, Sleep & Fly

Deze aanbieding is een combinatie van overnachten en parkeren, die vaak wordt aangeboden door hotels in de buurt van luchthavens. Je overnacht in het hotel voor je vertrekdatum, parkeert je auto op de parkeerplaats van het hotel voor de duur van je reis en maakt gebruik van een pendeldienst van en naar de luchthaven. Deze optie is vooral geschikt voor reizigers met een vroeg vertrek of een lange reis naar de luchthaven.

Park & Walk

Met Park & Walk parkeer je je auto in een parkeergarage op slechts een klein stukje lopen van je bestemming. Deze methode is vooral praktisch als parkeerplaatsen direct bij je bestemming duur of moeilijk te vinden zijn. Het is een eenvoudige en gezonde optie die onafhankelijkheid biedt zonder afhankelijk te zijn van extern vervoer.

Parkeren & Treinen

Park & Ride concepten zijn vaak te vinden bij treinstations of in de buurt van openbaar vervoer. Je parkeert je auto op een speciaal daarvoor bestemde parkeerplaats en vervolgt je reis met de trein of ander openbaar vervoer. Deze optie is ideaal voor forenzen of reizigers die files in de stad willen vermijden en het milieu willen beschermen.

Parkeren op Hamburg Airport (HAM): parkeertips

Heenreis en aankomst: voorbereiding is alles 

Hamburg International Airport (HAM), ook bekend als Hamburg Airport Helmut Schmidt, is de oudste luchthaven van Duitsland. Het is de op vier na grootste commerciële luchthaven van het land met meer dan 17 miljoen passagiers per jaar. De thuisbasis van Eurowings en Condor is hier gevestigd. HAM is een belangrijk knooppunt voor vakantiegangers en zakenreizigers, die van hieruit naar bestemmingen over de hele wereld vliegen.

Hamburg Airport zet zich al meer dan 20 jaar bewust in voor een klimaatneutrale vluchtuitvoering, en niet alleen op het eigen terrein. Er zijn verschillende projecten gericht op de productie van synthetische paraffine. Daarnaast wordt er in de HAM-regio een klimaatbos beheerd.

Ontdek de luchthavenwereld: Hamburg Airport heeft veel te bieden en is daarom een favoriete bestemming voor luchtvaartfans jong en oud. Of het nu gaat om de miniatuurmodel show, avontuurlijke rondleidingen, evenementen, kunst aan de gate of het uitkijkterras – er is genoeg te ontdekken op de luchthaven. Er zijn ook talloze winkels, restaurants en cafés om het wachten te veraangenamen. Plan je reis dienovereenkomstig, het is de moeite waard.

Lang parkeren en parkeren op de luchthaven: zelf parkeren is goedkoper

Voordat de reis kan beginnen, moet deze goed worden gepland. Maar hoe kom je op het vliegveld? Openbaar vervoer, taxi’s en carpoolen zijn ongetwijfeld niet zo handig als reizen met de auto. Je bent volledig onafhankelijk en kunt je tijd indelen zoals je zelf wilt. De terugreis is ook veel relaxter.

Alleen zijn luchthavenparkings vaak niet goedkoop, ook al wordt vliegen steeds goedkoper. Vooral voor langparkeerders die een parkeerplaats op lange termijn nodig hebben, kunnen de hoge parkeertarieven al snel een kostenval worden. Het is daarom de moeite waard om een overzicht te krijgen van de parkeermogelijkheden op en rond de luchthaven.

Hamburg Airport heeft parkeergarages P1, P2, P4, P5 en P8-9 en biedt tarieven voor Holiday Parking en Business Parking. De tarieven zijn gespreid naar kort en lang parkeren en de afstand tot de terminals. Dit kan leiden tot hoge kosten of lange loopafstanden. Het is belangrijk om erop te letten hoe je van de betreffende locatie naar de terminal komt en hoe lang dat duurt.

Budgetparkeren voor langparkeerders

Er zijn ook uitstekende langparkeergarages met lage tarieven in de directe omgeving van de luchthaven. Hier kunt u besparen op parkeertarieven en genieten van speciale diensten.

Wij bieden lang parkeren aan tegen eerlijke prijzen op en rond de luchthaven. Het enige wat je nodig hebt zijn je reisgegevens en je kunt gemakkelijk vooraf online of telefonisch een parkeerplaats reserveren. U zult blij zijn met de service, de tijd en het geld dat u bespaart.

Verzeker je online van het beste tarief. Als er iets tussenkomt, kun je zelfs tot 24 uur voor aankomst je boeking wijzigen of annuleren. Er is geen betere en goedkopere optie om met de auto te reizen. Reis ontspannen en gerustgesteld, want je auto staat veilig geparkeerd, en geniet van je reis.

Je ontvangt een routebeschrijving voor je reis, samen met je boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie.

Een kleine tip: Als je nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in de andere grote luchthavens in Duitsland en Zwitserland, helpt ons competente team je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in betaalbaar lang parkeren op veel luchthavens. Bij ons hoeft u niet meer te zoeken naar een parkeerplaats op de dag van uw reis en kunt u genieten van de organisatie van uw aankomst op Hamburg Airport (HAM).

drive&park Booking GmbH is veel meer dan alleen een parkeerplaats voor uw auto. Wij zijn de grootste directe aanbieder van luchthavenparkeerplaatsen in Duitsland. 

Wij richten ons op klantvriendelijke service en maken het gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar om een eersteklas parkeerplaats op een luchthaven te vinden. Opgericht in 2014, toen nog onder externe marketing, bedient drive&park® sinds 2018 zelfstandig en succesvol talrijke luchthavenparkings in heel Duitsland met meer dan 1 miljoen tevreden klanten.

Luchthavenparkeren tegen eerlijke voorwaarden met geweldige service?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres: wij zijn uw partner voor comfortabel en veilig parkeren tijdens uw hele reis. Zodat u met een gerust hart en ontspannen kunt vertrekken. Alles wat u nodig heeft zijn uw heen- en terugreisgegevens. Uw parkeerplaats op Hamburg Airport (HAM) bij ons boeken is zo eenvoudig en veilig. Boek nu bij drive&park® en profiteer van onze service. Wij zorgen voor een stressvrije, ongecompliceerde start van uw reis.

Selecteer een luchthaven