Parkeren Düsseldorf Airport

De grootste directe aanbieder van Duitsland

i
i
  • Amsterdam (Schiphol) (luchthaven AMS)
    Amsterdam (Schiphol)
    (luchthaven AMS)
  • Berlin Brandenburg (luchthaven BER)
    Berlin Brandenburg
    (luchthaven BER)
  • Bremen (luchthaven BRE)
    Bremen
    (luchthaven BRE)
  • Dortmund (luchthaven DTM)
    Dortmund
    (luchthaven DTM)
  • Düsseldorf (luchthaven DUS)
    Düsseldorf
    (luchthaven DUS)
  • Frankfurt am Main (luchthaven FRA)
    Frankfurt am Main
    (luchthaven FRA)
  • Hamburg (luchthaven HAM)
    Hamburg
    (luchthaven HAM)
  • Hannover (luchthaven HAJ)
    Hannover
    (luchthaven HAJ)
  • Köln Bonn (luchthaven CGN)
    Köln Bonn
    (luchthaven CGN)
  • Leipzig (luchthaven LEJ)
    Leipzig
    (luchthaven LEJ)
  • München (luchthaven MUC)
    München
    (luchthaven MUC)
  • Nürnberg (luchthaven NUE)
    Nürnberg
    (luchthaven NUE)
  • Straßburg (luchthaven SXB)
    Straßburg
    (luchthaven SXB)
  • Stuttgart (luchthaven STR)
    Stuttgart
    (luchthaven STR)
  • Zürich (luchthaven ZRH)
    Zürich
    (luchthaven ZRH)
  • Alle landen
  • Duitsland
  • Zwitserland
  • Nederland
  • Frankrijk

Parkeren Düsseldorf Airport

  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Duitslands grootste directe verwerker
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sleuteloverdracht

Aanbiedingen met of zonder levering van voertuigsleutels

Shuttle inbegrepen

De transfer brengt je naar de luchthaven en terug.

2-10 minuten naar de luchthaven

Zeer korte overstaptijden

Gratis annuleren

Annuleer je boeking gratis tot 24 uur voor aankomst

Reserveer nu een parkeerplaats en bespaar

drive&park® helpt reizigers bij het vinden van parkeerplaatsen op luchthavens. Parkeer veilig en voordelig op Düsseldorf Airport (DUS). Wij zorgen voor een ongecompliceerde en stressvrije start van uw reis. Vakantiegangers en zakenreizigers profiteren van onze shuttleservice, korte overstaptijden en de eenvoudige en veilige optie om uw parkeerplaats online te reserveren.

Registreer vandaag

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan en profiteer van onze kortingsacties en nog veel meer. 

drive&park® klantenservice

Ons competente supportteam is telefonisch en per e-mail bereikbaar om je te allen tijde te helpen met vragen, problemen of technische problemen. 

Shuttle-Parkeren

Shuttle parkeren is een kosteneffectieve parkeeroptie waarbij je je auto parkeert op een parkeerplaats op enige afstand van je bestemming, meestal een luchthaven. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een shuttlebus u rechtstreeks naar uw terminal. Bij terugkomst brengt een shuttlebus je weer terug naar de parkeerplaats. Deze service is ideaal voor reizigers die geld willen besparen en wat extra tijd hebben.

Valet-Parkeren

Bij valet parking rijd je rechtstreeks naar de ingang van je bestemming, meestal een luchthaven of hotel, en geef je je auto aan een speciaal opgeleide valet-medewerker (de "valet"). De valet zorgt ervoor dat je auto veilig wordt geparkeerd in een nabijgelegen parkeergarage. Bij terugkomst brengt de valet je auto terug naar de afgesproken locatie, zodat je je reis meteen kunt voortzetten. Deze service biedt een handige en tijdbesparende optie voor reizigers.

Park, Sleep & Fly

Deze aanbieding is een combinatie van overnachten en parkeren, die vaak wordt aangeboden door hotels in de buurt van luchthavens. Je overnacht in het hotel voor je vertrekdatum, parkeert je auto op de parkeerplaats van het hotel voor de duur van je reis en maakt gebruik van een pendeldienst van en naar de luchthaven. Deze optie is vooral geschikt voor reizigers met een vroeg vertrek of een lange reis naar de luchthaven.

Park & Walk

Met Park & Walk parkeer je je auto in een parkeergarage op slechts een klein stukje lopen van je bestemming. Deze methode is vooral praktisch als parkeerplaatsen direct bij je bestemming duur of moeilijk te vinden zijn. Het is een eenvoudige en gezonde optie die onafhankelijkheid biedt zonder afhankelijk te zijn van extern vervoer.

Parkeren & Treinen

Park & Ride concepten zijn vaak te vinden bij treinstations of in de buurt van openbaar vervoer. Je parkeert je auto op een speciaal daarvoor bestemde parkeerplaats en vervolgt je reis met de trein of ander openbaar vervoer. Deze optie is ideaal voor forenzen of reizigers die files in de stad willen vermijden en het milieu willen beschermen.

Parkeren op de luchthaven van Düsseldorf (DUS): de beste parkeeropties

Tips over het onderwerp “Parkeren op de luchthaven van Düsseldorf”.

Düsseldorf International Airport (DUS) is de op twee na grootste commerciële luchthaven van Duitsland. Dagelijks vertrekken hier honderden vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Het maakt niet uit waar uw reiswens u brengt, de handigste manier om naar Düsseldorf Airport te komen is in het comfort van uw eigen auto.

Als u zelf rijdt, bent u onafhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u direct na de landing naar huis rijden. Gratis parkeren in de buurt van de luchthaven is bijna onmogelijk, vooral als je je auto met een gerust hart op een veilige plek wilt parkeren.

De zoektocht naar een geschikte parkeerplaats bij Düsseldorf Airport kan erg vervelend zijn. Bovendien zijn de nabijgelegen parkeergarages meestal niet bepaald goedkoop, vooral niet voor langparkeerders. Ook de wandeling van de parkeergarage naar de terminals is vaak vermoeiend, vooral met bagage etc. Dus waar kunt u uw auto parkeren?

Met meer dan 26 miljoen passagiers per jaar is Düsseldorf Airport een van de drukste luchthavens in NRW. Meer dan 70 luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air Berlin, KLM, British Airways, Germanwings, Ryan Air, Turkish Airlines, Sun Express en Lufthansa, vliegen naar meer dan 200 bestemmingen in 50 landen.

Er is veel vraag naar langparkeerders op luchthavens, want met zoveel passagiers per jaar is de vraag naar langparkeerders zelfs voor parkeerders enorm. Het kan soms echter een uitdaging zijn om een betaalbare langetermijnparkeerplaats te vinden. Dan ben je hier aan het juiste adres!

Omdat vliegen tegenwoordig steeds goedkoper wordt, zou je het geld dat je bespaart niet moeten uitgeven aan te dure parkeertarieven. Met ons parkeerbedrijf op de luchthaven van Düsseldorf kunt u tegen een eerlijk en voordelig tarief parkeren. Bespaar uzelf dus onnodige kosten door uw auto bij ons te parkeren. Het hele gebeuren gebeurt zonder het overhandigen van de sleutels. Zo werkt goedkoop shuttle parkeren tegenwoordig.

Vind de beste parkeerplaatsen bij ons

Als alternatief voor lang parkeren in de parkeergarages P3, P4, P5, P7, P8 en P23 / P24 bieden wij u uitstekende parkeermogelijkheden in de directe omgeving van de luchthaven. Bij ons kunt u uw auto goedkoop en veilig parkeren.

Lang parkeren heeft een nieuwe naam: drive&park®.

Profiteer van onze klantvriendelijke service, transparante kosten en gebruiksvriendelijk reserveringssysteem. Bij ons vindt u een geschikte langparkeerplaats voor de hele duur van uw reis. Onze gratis shuttleservice brengt u en uw bagage naar het ontmoetingspunt in de terminal en haalt u weer op bij terugkomst. Luchthavenparkeren kan niet handiger! Snel, efficiënt en zorgeloos. Reserveer nu uw parkeerplaats!

Er is geen betere optie voor de transfer van de langparkeergarages bij de luchthaven naar de terminals, die u ook beschermt tegen weer en wind. Je krijgt een eerste indruk van onze professionaliteit zodra je aankomt op de parkeerplaats. Met onze shuttle parking weet je zeker dat je je auto veilig parkeert tijdens je reis. Onze georganiseerde shuttlebus brengt je op een kosteneffectieve en ontspannen manier naar de luchthaventerminal.

Je ontvangt een routebeschrijving voor je reis samen met je boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie over je boeking.

Een kleine tip: Neem contact op met onze competente medewerkers als u vragen heeft over de uitgebreide parkeermogelijkheden op de luchthaven Düsseldorf. Bij ons vermijdt u de stressvolle zoektocht naar een parkeerplaats op de dag van uw reis en geniet u van de organisatie van uw aankomst op de luchthaven DUS door ons team. Geniet van uw vlucht!

drive&park Booking GmbH is veel meer dan alleen een parkeerplaats voor uw auto. Wij zijn de grootste directe aanbieder van luchthavenparkeerplaatsen in Duitsland. 

Wij richten ons op klantvriendelijke service en maken het gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar om een eersteklas parkeerplaats op een luchthaven te vinden. Opgericht in 2014, toen nog onder externe marketing, bedient drive&park® sinds 2018 zelfstandig en succesvol talrijke luchthavenparkings in heel Duitsland met meer dan 1 miljoen tevreden klanten.

Luchthavenparkeren tegen eerlijke voorwaarden met geweldige service?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres: wij zijn uw partner voor comfortabel en veilig parkeren tijdens uw hele reis. Zodat u met een gerust hart en ontspannen kunt vertrekken. Alles wat u nodig heeft zijn uw heen- en terugreisgegevens. Uw parkeerplaats op Düsseldorf Airport (DUS) bij ons boeken is zo eenvoudig en veilig. Boek nu bij drive&park® en profiteer van onze service. Wij zorgen voor een stressvrije, ongecompliceerde start van uw reis.

Selecteer een luchthaven